AURORA

studio za njegu i zdravlje

Read More

Baby handling u Aurori

za bebe od 2-7 mjeseci

Read More

Fizioterapeutski tretmani

obratite nam se s povjerenjem

Read More

Studio Aurora

za neurorizičnu djecu

Read More

Pauk vježbe - Spider

dostupno u Aurori

Read More

Usluge

Fizioterapeutski tretmani

Specifičnost našeg studia je upravo ono što je, na žalost, danas neizostavni dio svakodnevnice a to je sve veći broj djece s problemom u:

  • NEUROMOTORNOM RAZVOJU (riziko faktori, distony sindrom…),
  • CEREBRALNIH POREMEĆAJA KRETANJA,
  • LOŠEG DRŽANJA,
  • TRAUMA…
  • REHABILITACIJA ODRASLIH

Kada dijete ima oštećenje mozga, roditelji tijekom prvih mjeseci njegova razvoja mogu uočiti prve upozoravajuće znakove koji otkrivaju da njegov razvoj ne teče onako kako bi trebao.

Neki od tih znakova mogu se ogledati u slaboj kontroli glave poslije dobi od tri mjeseca, prekomjernoj napetosti ili mlohavosti mišića, ukočenim i ispruženim nogama, nemogućnosti hvatanja predmeta rukama, uporabi samo jedne strane tijela i slično.

Nažalost, česta je pojava da pedijatri ne obraćaju dovoljno pozornosti na neke od upozoravajućih znakova, a roditelji prekasno prepoznaju problem. Stoga, ukoliko želite provjeriti prati li Vaše dijete motorički razvoj u skladu sa svojom dobi dođite na BESPLATAN prvi pregled i savjetovanje. Rana intervencija i otkrivanje problema mogu uvelike spriječiti probleme daljnjeg zaostajanja u razvoju. Što prije počnete vježbati s djetetom veća je mogućnost bržeg napredovanja i olakšanje djetetovog razvoja.

Dugogodišnja praksa,edukacija i rad u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama, Goljak 2, iskustvo te postignuti rezultati dovoljni su razlozi da nam se obratite s punim povjerenjem.

Prvi pregled - procjena motoričkog razvoja djeteta te procjena odstupanja od normalnog razvoja - je BESPLATAN jer mi polazimo od one ljudske strane, da prvo vidimo koliko i za koje vrijeme možemo Vašem djetetu pomoći.


CJENIK FIZIOTERAPEUTSKIH TRETMANA

  • Vježbe za djecu 200,00 kn
  • Vježbe za odrasle 250,00 kn


MOGUĆNOST DOLASKA U VAŠ PROSTOR!